Savršeno vreme za pauzu: Ed Sheeran uskoro zasniva porodicu!

Ed Sheeran je nedavno objavio da se njegova turneja “Divide” nakon meseci napornog rada završila, i sada je vreme za poveću pauzu, naročito ako računamo da je muzičar tek stupio u brak sa Cherry Seaborn. Njih dvoje sada dolaze do važnog stadijuma u životu, a to je zasnivanje sopstvene porodice!

O Edovoj pauzi više je rekao njegov menadžer Stuart Camp, koji je takođe napomenuo da se Edova pauza neće odnositi konkretno na stvaranje nove muzike! “Ironija pauze je što će on zapravo snimati muziku uskoro i čekaće da vidi kako će mu taj proces ići. On neće skoro da odmara” ispričao je njegov menadžer.

“Ed uvek ima mnogo planova i projekata u glavi, ali stvari se sada mogu promeniti jer će najverovatnije započeti svoju porodicu uskoro” najavljuje Stuart – sudeći po svemu, Ed bi mogao postati otac uskoro, zar ne?

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Ed Sheeran

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Cifre ne lažu: Ovo su 100 najpopularnijih pesama u Americi u 2017. godini!

2 thoughts on “Savršeno vreme za pauzu: Ed Sheeran uskoro zasniva porodicu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.