Priča se: Da li se Ed Sheeran već oženio sa Cherry Seaborn tajno?

Već je poznato da će Ed Sheeran i Cherry Seaborn uskoro ozvaničiti svoju vezu brakom, ali mediji se sada pitaju da li su oni to već učinili!

Ed Sheeran koji će, navodno, na ludi kamen stati uskoro, na BRITs svirci je viđen sa zlatnom burmom na levoj ruci, što je pokrenulo tračeve da se par već venčao u tajnosti! Međutim, par je obavio veridbu još početkom 2018. godine pa ovaj prsten može da predstavlja samo Edovu odanost budućoj ženi, koja takođe na ruci nosi dijamantski prsten koji joj je Ed kupio!

Ed je iste večeri kada je viđen sa prstenom nastupio na rasprodatom koncertu BRITs Week, humanitarnoj organizaciji koja je sav novac od ulaznica poklonila deci čiji je život ugrožen zbog ratova. Kad smo kod dece, Ed Sheeran nedavno je izjavio da želi da bude jako posvećen otac i da neće nastupati dok deca odrastaju! „Ne želim da idem na turneje kad budem imao decu. Želim da zapravo imam priliku da budem otac, tako da mislim da nije vreme da imam decu u ovom momentu, ali bih voleo da ih imam što više“ rekao je Ed.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Ed Sheeran

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Ed Sheeran: Lekari su mi rekli da nikad više neću moći da sviram gitaru!

One thought on “Priča se: Da li se Ed Sheeran već oženio sa Cherry Seaborn tajno?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.