Ed Sheeran: Nisam oženjen, veren sam!

Ed Sheeran se pošteno oglasio povodom tračeva koji su se prenosili tokom nedelje – demantovao ih je!

Već neko vreme se priča da Ed Sheeran i Cherry Seaborn nisu samo vereni već su se u tajnosti i venčali, što je Ed pokrenuo ponovo kada je viđen sa burmom na ruci, ali je zato demantovao da je to istina! „To je verenički prsten. Ne znam, mislim da je lepo da oboje radimo ovakve stvari“ izjavio je Ed na crvenom tepihu Arene O2, kada je upitan za značenje prstena. Jako je lepo što Ed smatra da i Cherry i on treba da nose neko posebno obeležje da su obećani jedno drugom!

Međutim, Ed ipak priznaje da se neke stvari ne znaju o njegovom životu i da ne planira da ih otkrije – na primer, datum venčanja. „To će biti situacija poput ove, niko neće znati“ dodao je Ed kratko kada su ga pitali za datum kada će Cherry i on ozaničiti vezu! Na isti način je i njihova veza na samom početku 2016. godine procvetala – za to niko nije znao odmah, jer je Ed odmarao od turneje van očiju javnosti. Možda je tako i bolje!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Ed Sheeran

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Lady Gaga brani Eda Sheeran od svog fandoma: Pokažite mu poštovanje, on nije zaslužio ovo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.