Najbolji fanovi: Dove Cameron i njen dečko dobili besplatnu večeru od fanova!

Dove Cameron i njen dečko Thomas Doherty mogu ceo Holivud da prave ljubomornim svojom vezom, jer njihova ljubavna priča je toliko romantična da ne bi nikoga ostavila ravnodušnim! Čini se i da su njih dvoje jedan od najstabilnijih parova među slavnima, jer u javnost nikada nije dospela priča kako njih dvoje imaju problem i svađe – Dove čak kaže i da bi se rado udala za Thomasa jednog dana, tako da samo čekamo prsten na njenoj ruci! Doveini fanovi takođe jako vole Thomasa i odobravaju njihovu vezu, a o tome govori i jedan divan gest jednog dela fandoma.

Naime, sudeći po tvitu Dove Cameron (koja inače vrlo rado tvituje sa svojim fandomom) koji je napisala u petak, njeni fanovi su bili vrlo brižni jedne večeri kada su je videli u restoranu sa Thomasom Dohertyjem! “Inače, Tommy i ja smo jedne večeri išli na film i bili smo u Cheesecake Factoryju, i jedan sto mladih fanova platio je večeru za nas pre nego što smo mi uopšte mogli! Moram da kažem da je to nešto najslađe što mi se ikad desilo i, ko god da je to uradio, znajte da ste pravi“ napisala je Dove. Imena fanova zaista nisu poznata ni radnicima u restoranu, a ni Dove ne zna o kome se radi!

Dove je sada srećno zaljubljena, ali njene prethodne veze ipak su ostavile traga na njenom telu – ona je kao mlađa uradila trajne tetovaže zbog kojih se sad možda kaje, kao što je recimo tetovaža posvećena njenom bivšem dečku Ryanu McCartanu! „Ovo je horoskopski znak mog bivšeg dečka, nakon što smo raskinuli skontala sam da moja mama misli da sam uradila tetovažu blizanca jer sam bila blizanac u „Liv And Maddie“ ispričala je Dove!

Pročitajte još  Znate li zašto je Dove Cameron promenila svoje ime?

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Dove Cameron

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.