Dove Cameron: Želim da se udam za svog dečka!

Dove Cameron je već jako dugo u vezi sa Thomasom Dohertyjem, i njihova ljubavna priča svima je jako romantična i slatka – iz Doveine priče, Thomas je jako brižan i dobar momak, a osim toga, Dove je sad izjavila i da bi se najradije udala za njega ako ostane u vezi s njim!

“Svakog dana mi se plače od sreće kad sam s njim jer on je najbrižnija, najiskrenija osoba koju poznajem i tako je velikodušan i dobar, svoj život posvećuje ljudima koje voli i čast mi je što baš mene voli. Možda će ovo zvučati patetično, ali od samog početka smo znali da je ova veza posebna, kao da se zemlja oko nas tresla od prvog momenta kad smo se sreli” ispričala je Dove ekskluzivno za Entertainment Tonight.

“Naše oči su se srele i briznula sam u plač. Mislim da se nikada više neću tako osećati. Ako se za nekoga budem udala, želim da to bude on” zaključila je Dove – ako je sve tako bajno kao iz njene priče, želimo im svu sreću!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Dove Cameron

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Dove Cameron o nezaboravnom danu sa fandomom: Vodila sam ih na ručak pa na manikir!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.