Pogledajte njihove najlepše momente: Dove i Thomas proslavljaju godišnjicu!


Dove Cameron je juče na svom Instagram profilu obeležila godinu dana od kada je glumila u Hairspray Live-u, a pored toga obeležila je još jedan važan datum – godišnjicu! Ljubav je u vazduhu za nju i njenog dečka Thomasa Dohertyja koji su juče proslavili godinu dana od kada su u vezi!

Njihova ljubav je bila u punom jeku prošle godine i to pre decembra, ali je Dove odlučila da potvrdi da us njih dvoje par tačno pre godinu dana. Glumac se prisećao njihovog prvog sastanka i kaže da su izašli na palačinke u kafić. “Sedela je preko puta mene, mokra od kiše koja je padala napolje, pričala je grozne šale na koje sam se smejao i jednostavno sam se zaljubio u nju,” priznaje Thomas.

On priznaje da je pravi srećnik i da je Dove neverovatna devojka. “Ona je brižna, zabavna, mnogo talentovana, ima najlepše oči i podstiče me da budem čudan,” priča on. “Ona je takođe čudna, zato sve tako dobro funkcioniše. Dove je tako realna i stoji čvrsto na zemlji.” Mi im želimo srećnu godišnjicu i sve najbolje, a u nastavku pogledajte neke od njihovih najlepših momenata.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Dove Cameron

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Najslađi mladi par, Dove Cameron i Thomas Doherty, zajedno snimaju film!

One thought on “Pogledajte njihove najlepše momente: Dove i Thomas proslavljaju godišnjicu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.