Ariana Grande odgovorila na urnebesan video koji “proziva” njen stil oblačenja!

Ariana Grande je jedna od najvećih zvezda planete zahvaljujući svojoj hrabrosti da iskaže muzikom ono što želi i da pusti svoj raskošni glas, ali kao što i sami znate, ponekad ta dva faktora nisu dovoljna da bi neko bio veliki koliko je Ari – za to je ključno biti i dovoljno autentičan da te ljudi upamte, a Ariana ima sreće da može i time da se pohvali. Osim njenog konjskog repa koji je od početka karijere njen “pečat” (mada, pevačica ume i da pokaže fandomu prirodniju verziju svoje kose, kao što je to učinila ovde), ne treba zaboraviti ni da je Arianin stil oblačenja nešto što na prvu loptu možete povezati sa njom, a to su, recimo, dugački i široki duksevi sa posebno dugačkim rukavima!

Svako ko imalo prati Arianu zna za njenu ljubav prema “oversized” duksevima, i ta priča nije nova, ali je postala ponovo aktuelna nakon što su fanovi krenuli iz zabave da snimaju TikTok mimove o njenom stilu! Jedan od mimova koji je privukao najviše pažnje je onaj na kom se vidi osoba kako pere ruke, a “problem” kod pranja ruku u ovom videu je činjenica da osoba nosi toliko veliki duks da ne može ni da zasuče rukave, pa ruke trlja sapunom preko duksa! “Ovako Ariana Grande pere ruke” našalio se autor videa.

View this post on Instagram

How @arianagrande washes her hands 😍🤔

A post shared by VFILES (@vfiles) on

Ovaj video postao je toliko popularan da je došao do Ari! “Ljudi, ako me ne ostavite na miru… Činite me mnogo anksioznom” našalila se Ariana u odgovoru na video. Ovo nije prvi put ovih dana da pevačica reaguje na TikTok videe vezane za nju, jer je ovih dana aktuelna i njena 14-godišnja dvojnica Paige Neimann, za koju Ari kaže kako izgleda “bizarno” što je uzela glas njene uloge Cat.

Pročitajte još  Famoza istražuje: Ko je popularniji - Ari ili Tini?

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.