Demi Lovato: Obožavateljka mi se jednom ušunjala u bekstejdž!

321


Lovatici su navikli da viđaju svog idola kako nastupa u ogromnim arenama, međutim ona im je pružila odličnu priliku da joj bliže priđu dok je nastupala u Dalasu pred 2400 ljudi!

“Stvarno je sjajno kada imam intimnije nastupe, zato što ih ne radim često,” otkrila je Demi. Pošto je i sama fan mnogih muzičara i imala je priliku da prisustvuje takvoj vrsti nastupa, gde ističe da zna koliko to znači njenim obožavaocima. Deminka kaže da je ponekad uhvati nostalgija kada nastupa na tom mestu, zato što se priseća dana kada obezbeđenje nije bilo najbolje organizovano, pa je jedna devojka ušla u bekstejdž! “Bila je toliko preplašena i šokirana što sam se našla pred njom, da nije mogla da traži autogram ili da se slikamo pre nego što ju je obezbeđenje izbacilo,” dodaje ona.

Pevačica je otkrila da želi da se zbliži sa publikom na predstojećoj “Tell Me You Love Me” turneji, tako što će se potruditi da svi imaju podjednaki doživljaj bez obzira gde sedeli u areni. Demi je veoma uzbuđena što će joj se DJ Khaled pridružiti na sceni i jedva čeka da vidimo koje će sve goste dovesti, ali ono što je najviše oduševljava jeste njegova energija.

Na njeno oduševljenje pesma “Sorry Not Sorry” je prešla 400.000 strimova na Spotifyju i otkriva da ćemo biti u prilici da čujemo neverovatnu pesmu koju je uradila u saradnji sa svojim idolom. Kada je imala 15 ili 16 godina John Mayer ju je posavetovao da prati svoj instikt, zato što ima veliki talenat za pisanje pesama, na šta Demi dodaje da joj je to stvarno pomoglo. Sledeći umetnik na Deminoj listi želja jeste  Eminem za kojeg smatra da je sjajan reper i da bi uradili odličan posao zajedno.

Pročitajte još  Jasmina šalje fenomenalan test ličnosti: Mogu li da pogodim kom fandomu pripadate?

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Demi Lovato

321

3 thoughts on “Demi Lovato: Obožavateljka mi se jednom ušunjala u bekstejdž!

  1. Usunjala se? I ja bih to uradila! 🙂 Famozo, potrudite se da nam dovedete Demi u BG!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.