Hoćemo li čuti BTS u arenama u Beogradu i Zagrebu zahvaljujući Jasonu Derulu?

Kao što znamo, Jason Derulo će krajem oktobra održati drugi koncert u Srbiji i prvi u Hrvatskoj, tako da će biti jedna od najvećih zvezda koje će ove godine posetiti region. Kako prenosi britanski Metro, moguće je da tih dana u obe arene čujemo i pesmu koju planira da uradi sa BTS!

U poslednje vreme svi kao da slušaju k-pop i BTS, a Jason kaže da ovu scenu prati već čitavu deceniju! “Obožavam ih zbog nastupa, jer sam ogroman fan ljudi koji prosto zapale pozornicu. Njih je malo i to me nervira”, kaže on a onda otkriva i da radim tajnom projektu sa k-pop zvezdama!

“Trenutno nešto radim, ali ovaj, ne smem da vam kažem šta”, dodaje on ali rado odgovara da bi odmah prihvatio saradnju sa BTS! “Obožavam i njihove nastupe i način kako se oblače” zaključuje Jason. Ako do saradnje dođe, najbolje čemu se možemo nadati je da se glasovi momaka čuju u arenama u toku nastupa, uz njihov video na velikom ekranu, kao što je bio slučaj kad je Luis Fonsi u Beogradu izvodio svoj duet sa Demi Lovato.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Jason Derulo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Famoza music chart #140 - Glasajte za sve pesme koje volite, jednom dnevno!

2 thoughts on “Hoćemo li čuti BTS u arenama u Beogradu i Zagrebu zahvaljujući Jasonu Derulu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.