Demi Lovato iznajmila nevidljivu kuću!

Demi Lovato se ovih dana očigledno bavi nekretninama – pre par dana smo vam pisali da je ona konačno uspela da se reši svoje famozne “uklete” kuće u kojoj je zamalo umrla od predoziranja drogom, a proces prodaje te kuće u Holivud Hilsu bio je duži i komplikovaniji nego što je ona mislila. Ipak, te muke se rešila, pa se još i častila prošlog vikenda jednim luksuznim užitkom koji retko ko sebi može da priušti – u naslovu ste pročitali da je iznajmila “nevidljivu” kuću, a sad ćemo vam objasniti i o kakvom fenomenu se radi!

Demi je, da prvenstveno to pomenemo, trenutno jako srećna i zadovoljna u vezi sa Maxom Ehrichom, pa njih dvoje provode što više vremena zajedno odvojeni od drugih, i socijalna distanca zbog korona virusa im samo pomaže da imaju više vremena za svoju vezu. Njih dvoje su prošlog vikenda sebi priuštili da iznajme popularnu “nevidljivu” kuću u nacionalnom parku Joshua Tree u Kaliforniji, a ova kuća je napravo “nevidljiva” jer se ne može videti njena unutrašnjost, već je prekrivena ogledalima od poda do plafona i sve što možete na njoj uočiti su predeli izvan nje.

Ovo prelepo i neobično zadovoljstvo i ne liči na kuću, ali kada uđete unutra, ona je zapravo vila od tri velike spavaće sobe i četiri kupatila, a sadrži i unutrašnji bazen – stvorena je za uživanje bez ometanja spoljnog sveta. Ipak, ovakvo zadovoljstvo mnogo i košta, tako da je Demi iznajmljivanje platila 1000 dolara po satu, a kuća može najmanje na 12 sati da se uzme, tako da je 12.000 dolara mininalna suma!

Njih dvoje su se i pohvalili fotkama iz Joshua Treea na kojima se ljube dok je iza njih prelep pogled – “Obožavam avanture sa tobom” napisala je i Demi. Kruže glasine i da njih dvoje planiraju veridbu, tako da veza očigledno napreduje brzo!

Pročitajte još  Famoza music chart #208 - Glasajte za sve omiljene pesme!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Demi Lovato

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.