Demi Lovato konačno prodala svoju ukletu kuću!

Otkako je u njoj umalo umrla od predoziranja, Demi Lovato očajnički želi da proda svoju kuću u Holivud Hilsu. Kako sad prenose mediji, ona je posle dve godine pokušaja konačno uspela u tome, a cenom koju je dobila može da bude prezadovoljna, jer je pretrpela minimalan gubitak!

Naime, kako danas piše Variety, Demi je kuću prodala za 8,25 miliona dolara, a 2016. godine platila ju je samo 50 hiljada dolara više! S obzirom koliko je ona po svaku cenu želela da je proda, za verovati je da je ona zadovoljna ovom novačenom svotom. Kako je otkriveno, kupac je njen vršnjak, 28-godišnji žitelj Oklanda Sam Jordan, a koji je sin izuzetno moćnog prodavca nekretnina, a i brat je repera TMG Fresha.

Istorija koju Demi ima sa ovom kućom od starta je bila neprijatna. Nakon što ju je kupila, Demi prvo nije živela u njoj neko vreme, a kad se odlučila da to uradi, hitno je morala da se iseli. Naime, obližnje klizište poslalo je na njenu kući tonu blata, a koje joj je dospelo do prednjeg dvorišta! Usled toga, reagovale su vlasti i zabranile joj pristup kući dok se problem ne reši. I taman kad je sve to sanirano i Demi se vratila, ona je imala slučaj predoziranja zbog čega su se se lekari danima borili za njen život. Demi je nakon izlaska sa lečenja odmah odlučila da proda tu kuću i vrati se životu sa svojom porodicom, a od tad na sreću ide samo uzlaznom putanjom. Ona je pevala na ovogodišnjem Superboulu, a srećna je i u ljubavi, pa se čak priča da bi ona uskoro mogla i da se veri! Čini se da Demi uči iz svojih umalo tragičnih iskustava, pa iako ih je imala još u prošlosti, moramo da verujemo kako su takvi problemi zauvek ostali iza nje!

Pročitajte još  Demi Lovato predstavila novu pesmu: Poslušajte kako zvuči "Stone Cold"! (video)

Autor: Famoza.net 

Foto:

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.