Demi Lovato odustala od prodaje kuće, sad traži podstanare!

Demi Lovato jako loša sećanja vezuju za kuću u kojoj je pronađena u besvesnom stanju nakon što se predozirala, pa već odavno pokušava da je se reši po svaku cenu. Ipak, to joj nikako ne polazi za rukom!

Demi je prvo nudila kuću za 9.5 miliona dolara pa je cenu oborila na 9 miliona, a od 30. novembra ona više nije na prodaju, već se samo može iznajmiti! Budući podstanar ipak će morati da izdvoji ogroman novac, odnosno oko 40.000 dolara svakog meseca, pa verovatno ponovo neće biti mnogo zainteresovanih.

Među zainteresovanima za kupovinu bili su Justin i Hailey Bieber, ali očigledno je da se ni njima nije dopalo šta kuća nudi za ponuđeni novac. Kad je o Demi reč, ona trenutno boravi sa porodicom kako bi bila pod kontrolom, jer se svi još uvek jako boje da će ona upasti u nove probleme.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Demi Lovato

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Slomljeno srce: Demi Lovato ostala bez dečka, pa pati uz Arianu Grande

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.