Demi Lovato odustala od prodaje kuće, sad traži podstanare!

Demi Lovato jako loša sećanja vezuju za kuću u kojoj je pronađena u besvesnom stanju nakon što se predozirala, pa već odavno pokušava da je se reši po svaku cenu. Ipak, to joj nikako ne polazi za rukom!

Demi je prvo nudila kuću za 9.5 miliona dolara pa je cenu oborila na 9 miliona, a od 30. novembra ona više nije na prodaju, već se samo može iznajmiti! Budući podstanar ipak će morati da izdvoji ogroman novac, odnosno oko 40.000 dolara svakog meseca, pa verovatno ponovo neće biti mnogo zainteresovanih.

Među zainteresovanima za kupovinu bili su Justin i Hailey Bieber, ali očigledno je da se ni njima nije dopalo šta kuća nudi za ponuđeni novac. Kad je o Demi reč, ona trenutno boravi sa porodicom kako bi bila pod kontrolom, jer se svi još uvek jako boje da će ona upasti u nove probleme.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Demi Lovato

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Potvrđeno: Demi bila udaljena minutima od smrti, porodica je se odriče ako ne ode na odvikavanje!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.