BTS i dalje najpopularniji na društvenim mrežama, Ari druga, Selena se ponovo penje!

Svake nedelje kompanija Billboard objavljuje zvanične američke top liste ali vodi i Social 50 listu koja rangira sve muzičke zvezde sveta na osnovu popularnosti na društvenim mrežama. I ove nedelje na samom vrhu je K-pop sastav BTS!

Južnokorejska grupa poslednjih meseci stalno je na mestu broj 1 ili 2 a na obe liste objavljene ove godine oni su na vrhu i to ispred Ariane Grande koja je 2016. završila na prvom mestu. Arin konstantno visok plasman ne čudi jer je ona stalno prisutna zahvaljujući novim pesmama, uspehu albuma “Dangerous Woman” i pripremama za turneju. Odmah iza nje našla se Miley Cyrus koja je bila vrlo angažovana u humanitarnom radu tokom praznika a četvrti je Chris Brown, nakon što je najavio da će se potući u ringu sa Soulja Boyem. Ed Sheeran se vraća na listu posle godinu dana i to zato jer je najavio novi album!

Iza njih slede Nicki Minaj, Shawn Mendes, Shakira, Justin Bieber i Niall Horan koji je sa 21. skočio na mesto broj 10! Od ostalih zvezda u top 50 izdvojili bismo Zayna (skok sa 50. na 11. mesto!), Camilu Cabello (13. sa 14.), Louis Tomlinsona (14. sa 6.), Lali Esposito (15. sa 17.), Rihannu (20. sa 30.), Fifth Harmony (29.), Zendaya (30. sa 38.), Taylor Swift (35. sa 40.), Selena Gomez (38. sa 41.), Dulce Maria (40.), Demi Lovato (48. sa 31.) a vredno je spomenuti da je na listi po prvi put i Madison Beer na mestu 44. Pogledajte kompletnu listu ovde

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Ko će mu ispuniti želju? Konačno znamo šta Harry stvarno želi za Božić!

6 thoughts on “BTS i dalje najpopularniji na društvenim mrežama, Ari druga, Selena se ponovo penje!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.