Ipak joj se žuri: Demi Lovato izbacila svoje telohranitelje iz kuće!

Kao što smo već pisali, Demi Lovato je odlučila da proda svoju kuću u kojoj umalo nije umrla od posledica uzimanja droge, a iako nam se činilo da joj nije žurba jer je trenutno svakako na lečenju, nove informacije govore nešto potpuno suprotno.

Naime, kako piše Radar Online, ona je sad iz svoje kuće izbacila dvojicu telohranitelja kojima je prethodno dozvolila da žive na tom mestu kako bi čuvali kući. Termin “izbacila” koristi se jer im je rečeno da izađeu odatle bez prethodne najave. “Obojica su nam rekla da nisu znali da će morati da odu. Demi je odjednom odlučila da proda kuću, a oni su bili strašno besni. Mora da su najureni jer su na brzinu natovarili svoje stvari i više se nisu vraćali”, piše ovaj magazin.

Kako pričaju pevačicine komšije, prodaja ide znatno brže ukoliko se kuća iseli, što podrazumeva da se iz nje iznesu i sve Demine stvari, pa čak i nameštaj. “Kuću će sad obilaziti samo kupci koji mogu da je priušte, a ne ljudi koji nemaju novca ali žele da vide mesto gde je Demi skoro pa umrla”, kaže se još.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Demi Lovato

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Uvek zvuči odlično: Demi predstavila svoju pesmu za film "Angry Birds"!

One thought on “Ipak joj se žuri: Demi Lovato izbacila svoje telohranitelje iz kuće!

  1. Ne vidim plentu ako je peodaje zbog onoga sto se u njoj desilo,nije kuca kriva

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.