Demi Lovato: Hoće da me posvađaju sa Selenom!

Demi Lovato nije imala puno toga lepog dana kaže za Selenu Gomez ranije ove godine, ali sa druge strane, sad su je pogodile glasine u vezi sa njih dve. Naime, internetom su se širili tvitovi koje je navodno ostavljao njen sadašnji verenik Max Ehrich, a gde se kaže da je Selena i lepša i talentovanija od nje.

“Baš je strašno kad ljudi postavljaju lažne fotke kako bi posvađale žene. Ako su žene u sukobu, onda je to konflikt između njih, a ne vas”, napisala je Demi na svom Instagram Storyju”. Drugo, zar nemate važnijih tema za priču u 2020. godini?” Ona je zatim spomenula kontroverzno ubistvo Breonna Taylor, a koja je nastradala u policijskoj akciji protiv njenog dečka, dilera droge. Demi ipak ističe da je svesna da je ljudska prilika takva da na sve zanimaju tračevi, prenosi Daily Mail.

“Kad zastanem i razmislim, ja to kapiram. Ni ja ne želim da gledam šta se sve dešava u svetu, ali moramo. Naravno da je lakše napadati slavne i njihove veze jer je 2020. godina odvratna, ali ona će i ostati takva dok zajedno ne poradimo na rešenju. Osim ako niste 13-godišnjak koji pokušava da se suoči sa svetom, onda se ponašajte kao odrasla osoba i pišite o onome što je zaista bitno”, zaključuje ona.

Pročitajte još  Ne pati za bivšim: Demi Lovato podržava odluku Wilmera da se oženi!

Neki tvitovi ipak jesu istiniti, poput onih u kojima je Max pre nekoliko godina javno iznosio koliko mu se Selena dopada. Međutim, reći da vam se neko sviđa nije zaista nikakav greh, i čini se da Demi to razume. Ipak, ima onih koji lažnim tvitovima žele da je poremete i unište njenu vezu jer im to pričinjava nekakvo zadovoljstvo. Iako je i nama krivo što ona nema puno lepih reči za Selenu, Demi je preživela toliko toga da joj svi moramo poželeti sreću i normalan život.

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Demi Lovato

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Latest posts by Vladimir (Famoza.net) (see all)

Pročitajte još  Famoza music chart #174 - Glasajte za sve pesme koje volite!

One thought on “Demi Lovato: Hoće da me posvađaju sa Selenom!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.