Demi Lovato: Hoće da me posvađaju sa Selenom!

Demi Lovato nije imala puno toga lepog dana kaže za Selenu Gomez ranije ove godine, ali sa druge strane, sad su je pogodile glasine u vezi sa njih dve. Naime, internetom su se širili tvitovi koje je navodno ostavljao njen sadašnji verenik Max Ehrich, a gde se kaže da je Selena i lepša i talentovanija od nje.

“Baš je strašno kad ljudi postavljaju lažne fotke kako bi posvađale žene. Ako su žene u sukobu, onda je to konflikt između njih, a ne vas”, napisala je Demi na svom Instagram Storyju”. Drugo, zar nemate važnijih tema za priču u 2020. godini?” Ona je zatim spomenula kontroverzno ubistvo Breonna Taylor, a koja je nastradala u policijskoj akciji protiv njenog dečka, dilera droge. Demi ipak ističe da je svesna da je ljudska prilika takva da na sve zanimaju tračevi, prenosi Daily Mail.

“Kad zastanem i razmislim, ja to kapiram. Ni ja ne želim da gledam šta se sve dešava u svetu, ali moramo. Naravno da je lakše napadati slavne i njihove veze jer je 2020. godina odvratna, ali ona će i ostati takva dok zajedno ne poradimo na rešenju. Osim ako niste 13-godišnjak koji pokušava da se suoči sa svetom, onda se ponašajte kao odrasla osoba i pišite o onome što je zaista bitno”, zaključuje ona.

Pročitajte još  Uvek u trendu: Selena predstavila svoju novu NEO kolekciju!

Neki tvitovi ipak jesu istiniti, poput onih u kojima je Max pre nekoliko godina javno iznosio koliko mu se Selena dopada. Međutim, reći da vam se neko sviđa nije zaista nikakav greh, i čini se da Demi to razume. Ipak, ima onih koji lažnim tvitovima žele da je poremete i unište njenu vezu jer im to pričinjava nekakvo zadovoljstvo. Iako je i nama krivo što ona nema puno lepih reči za Selenu, Demi je preživela toliko toga da joj svi moramo poželeti sreću i normalan život.

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Demi Lovato

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Demi Lovato: Hoće da me posvađaju sa Selenom!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.