“Čemu to?”: Taylor odreagovala na novi napad Demi Lovato!

landscape-1456139192-demi-lovato-taylor-swift-mtv-music-awards-2014

Demi Lovato ponovo je isprozivala Taylor Swift rekavši da je ona lažni feminista, da nije u redu što je napala Katy Perry kao i da njena slavno društvo nikako ne može da se smatra zdravim uzorom za mlade. Kako sad prenosi E! Online, Taylor i posle svega ne želi rat.

“Taylor ima u svom životu grupu žena koje se uvek drže zajedno i tu su da brane jedna drugu. Ona misli da je zaista bilo nepotrebno da Demi daje takav komenar. Njih dve nikad nisu bile dobre prijateljice”, priča jedan neimenovani izvor. S obzirom na loše iskustvo koje je imala u sukobu sa Kim Kardashian, možda i ne čudi što Taylor neće želeti javno da priča na ovu temu, šta god da se dešavalo!

Možda je za Taylor već dovoljno to što Demi zbog svog ponašanja nailazi na žestoke kritike koje su je toliko pogodile da je već najavila kako će se povući sa scene i da ne zna hoće li se ikad vratiti na nju!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Taylena živi: Sel i Taylor pokazale koliko se vole na iHeartRadio Music Awardsu!

5 thoughts on ““Čemu to?”: Taylor odreagovala na novi napad Demi Lovato!

  1. Mislim da je Demi preterala zbog svega,krivo mi je ali nije u pravu sto tako napada 🙁 Razocarala me je 🙁

  2. Hm, a da Demi sva ta slava nije veliki stres? U zadnje vrijeme ponaša se kao da se ne može nositi s istom… S obzirom da je već imala psihičke probleme…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.