Nema odlaganja: BTS potvrdili novi koncert!

Nakon što je novi BTS film protunjao kroz bioskope, momci već spremaju novi projekat! Naime, kako je danas zvanično potvrđeno, ipak neće biti odlaganja njihovog koncerta pod nazivom “Map of the Soul On:E” a koji je planiran za vikend, 10. i 11. oktobra!

Kad je reč o terminima nastupa, prošli smo relativno dobro. Koncert u subotu, 10. oktobra održaće se u 11 ujutru, a nastup u nedelju 11. oktobra zakazan je za devet ujutru. Bandwagon je preveo oroginalno saopštenje sa korejskog, gde se navodi da će koncert moći da se gleda preko interneta u 4K rezoluciji, a fanovi će imati mogućnost da biraju koju od šest kamera žele da gledaju. Od 13. oktobra kreće i onlajn izložba koja će biti dostupna do 13. novembra. Ona će biti urađena u 3D virtuelnom prostoru, tako da je morate gledati preko PC-ja, i to nakon što preuzmete odgovarajući program.

Naravno, ništa nije besplatno, tako da za gledanje šoua morate kupiti karte koje se isključivo prodaju preko Weverse prodavnice. Cene karata teško da će vas oduševiti, jer najjeftiniji paket košta oko 35 evra i on uključuje samo prvi dan koncerta, ali ne i maksimalan kvalitet slike, pa čak ni spomenutu izložbu. Ko želi da gleda oba koncerta i ima pristup izložbi, moraće da izvodi 70 evra! Članovi oficijalnog fan kluba imaju popust, ali naravno, da biste bili član kluba, to morate da platite, tako da se to isplati samo na duže staze. Ipak, naravno da je to mnogo jeftinije od karata za njihove prave koncerte koje se teško mogu naći za manje od 100 evra.

Pročitajte još  Pogledajte neverovatan retro nastup BTS-a!

Autor: Famoza.net 

Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.