Demi Lovato sramota zbog ponašanja Maxa Ehricha

Iako je Max Ehrich sad moli za oproštaj, Demi Lovato nema nikakvu želju da mu se vrati. Kako prenose mediji, muzičarka je zapanjena ponašanjem svog bivšeg verenika. Njoj nikako nije jasno zašto on sebe pravi žrtvom u javnosti i tvrdi da mu Demi nije rekla da je gotovo.

U najnovijim ispadima koje je posle obrisao, Max je rekao i da mu ne treba pažnja javnosti, i tražio je od svih da ga ostave na miru, a onda je opet napao Demi, rekavši da je pustila svoje fanove da ga rastrgnu! “Ona sa jedne strane promoviše borbu protiv maltretiranja, ali zašto onda dopušta da njeni fanovi maltretiraju nekog koga je volela?” On je traži od Demi i da ga ne briše tek tako iz svog života, pa je dodao da je on samo obično ljudsko biće i da i pored svega mora da se vrati snimanju filma jer ljudi zavise od njega.

Međutim, E! News potvrđuje priču da Max laže o Demi. “Demi mu je sve rekla unapred. Max se sad samo trudi da nekako ostane u javnosti. Njena porodica misli da je on lud, i srećni su što se ona odlučila da ga ostavi.” Isto tako, navodi se da Demi nije imala nameru da ga povredi – naprotiv, povredila je sebe jer je jako želela da ova veza uspe. Zbog toga je ostajala sa Maxom čak i kad su svi drugi bili protiv toga. “Ona mu više ne veruje i misli da je on neiskren. Ona je jako uznemirena zbog svega. Ona ga je jako volela i želela je da ovo uspe.” Posle svega što Max priča ovih dana, zaista bismo rekli da je ova priča završena! Demi se inače uopšte javno ne oglašava povodom svega, verovatno smatrajući da će to samo doliti ulje na vatru pa joj samo može naštetiti.

Pročitajte još  Demi Lovato sprema nešto za vas a da to još i ne zna! Famoza TV #23

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Demi Lovato sramota zbog ponašanja Maxa Ehricha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.