Svi smo pozvani na premijeru: Demi Lovato objavila trejler za svoj dokumentarac!

Demi Lovato je u velikom usponu a taj trend će se nastaviti s obzirom da će ona 17. oktobra objaviti svoj dokumentarni film “Demi Lovato: Simply Complicated” i to na YouTubeu tako da će biti dostupan fandomu iz čitavog sveta!

Ovaj film biće priča o Deminom odrastanju, problemima i ozdravljenju a o tome će osim nje govoriti Nick Jonas kao i njena porodica, prijatelji i saradnici. Demi kaže da joj nije baš svejedno šta će ljudi reći o ovom projektu. “Ne znam šta će svi misliti ali jedna stvar od koje neću odustati jeste iskrenost. To je najbolje što mogu.”

Naravno, dokumentarac će biti postavljen upravo na kanal Demi Lovato i predstavlja poklon za fandom i podršku koju pruža Demi sve ove godine. Naravno, nadamo se da će film pogledati i drugi ljudi, koji nisu Lovatici jer jedna megazvezda ima puno toga da kaže!

Autor: Famoza.net
Foto: Screenshot

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Kako flertovati na Instagramu? Demi Lovato je upravo u akciji!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.