Max Ehrich nastavlja da gazi Demi Lovato

Razlaz Demi Lovato i njenog doskorašnjeg verenika Maxa Ehricha ne prolazi nimalo mirno! Iako mediji tvrde da on ne govori istinu kad kaže da ga je Demi ostavila preko novina, Max se drži svoje priče. On čak tvrdi i da ima svedoke koji su prisustvovali momentu kad je on saznao za raskid.

Max je tokom vikenda ponovo objavio seriju Instagram Storyja, pa je tako rekao, “Bio sam na snimanju svog novog filma, ‘Southern Gospel’ sa kolegama pored mene. Oni su me bukvalno gledali kako sam na telefonu otvorio stranicu tabloida. Ovo je istina, ovako sam saznao o kraju veridbe. Ima ljudi iz moje ekipe koji su to videli i koji su mi pomogli da se vratim poslu.” On je zatim nastavio da pomalo patetično priča o tome kako je morao da nastavi snimanje zbog drugih ljudi.

“Ostatak glumačke ekipe ima porodice i zavise od mene. Sad kad sam to rekao, molim vas da završite sa ovim i posvetite se drugim stvarima. Ja volim i opraštam svima koji su uključeni u ovo. Dozvolite nam da se zacelimo.” U međuvremenu, mediji nastavljaju sa pričom da se Demi spasila u poslednjem momentu, kao i da su do nje konačno doprle reči njene mame Diane i najbližih prijatelja. Demi u međuvremenu briše slike sa Maxom, pa je tako nestala i ona na kojoj je objavila da su se njih dvoje verili, piše E! Online. Isto tako, ona ga je blokirala na Instagramu!

Pročitajte još  Demi Lovato na lažnom Instagram profilu pričala najgore o Seleni Gomez!

Interesantno, pravi razlog raskida se ne objavljuje, ali kaže se kako je veza krenula da se raspada i pre nego što je Max otišao na snimanje filma. Ranije smo uglavnom mogli da čitamo glasine o tome kako njemu niko iz Deminog okruženja ne veruje, odnosno da su smatrali kako je on sa Demi samo zato što je ona toliko slavna i bogata.

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Demi Lovato

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Max Ehrich nastavlja da gazi Demi Lovato

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.