Sebastián Yatra odbio snimanje serije sa Tini!

Pre manje od mesec dana, Sebastian Yatra pričao je o svojoj nameri da snimi seriju sa Tini, ali u međuvremenu, nešto se promenilo! Naime, kako je Seb sad ispričao, od toga neće biti ništa jer on ima drugačije planove za 2021. godinu i ne želi da ih menja.

Tini i Seb zakazali su snimanje serije u vreme dok su bili zajedno, a paparaci su ih čak snimili tokom proba u Buenos Ajresu. Pandemija korona virusa ipak je uslovila da se čitava stvar odloži, a oboje su govorili kako su profesionalci, pa da im neće biti teško da glume zajedno iako više nisu par. Oboje su tu priču ponavljali više puta, ali Sebastian ističe da su se stvari ipak promenile u značajnoj meri.

Obraćajući se fanovima tokom Instagram Livea, on je ispričao, “Serija je trebalo da se snima u martu, aprilu i maju ove godine. Međutim, zbog svega što se dešavalo morali smo da je odložimo. Hteli smo da snimanje nastavimo u toku godine, ali nema načina da to uradimo još uvek. Ja već imam druge obaveza za 2021. godinu i nažalost, neću moći da snimam seriju.” Naravno, njegove reči izazivaće uvek sumnju u iskrenost, jer mnogi veruju da je njemu ovo najbolji izgovor da Tini više ne viđa ni zbog posla.

Pročitajte još  Prevazišlo sva očekivanja: Tini Stoessel i Sebastian Yatra predstavljaju spot "Quiero Volver"!

Sve ovo znači da bi Tini trebalo da dobije novog partnera kad snimanje krene, iako se čini da od toga neće biti ništa pre 2021. godine. Sebastian baš kao i Tini planira da izbaci novu muziku, ali za razliku od njega, Tini izgleda postiže više stvari istovremeno!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Sebastian Yatra

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Sebastián Yatra odbio snimanje serije sa Tini!

  1. Žao mi je zbog toga što napušta seriju. Bas sme zanima ko će zauzeti njegovu uloguuu, mozda to bude bas Jorge Blanco 🤩

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.