Šta bi se desilo da BTS nikad nije debitovao?

Upoznavanjem svake nove osobe u životu možemo reći da nam je promenila život na neki način – to je poznanstvo koje traje ili je ipak samo jedna životna lekcija koja nam je promenila život u neku ruku. Isto je i sa zvezdama koje gledamo kao idole i učimo iz njihovih misli i iskustava koje nam oni predstavljaju kroz svoje intervjue i vredan rad i muziku, ukoliko se bave pevanjem. Trag u svetu koji je ostavila popularna muška k-pop grupa BTS je neizbrisiv, ali sad se postavlja pitanje šta bi se zapravo desilo da oni nikada nisu debitovali?

Momci su debitovali singlom “No More Dreams” 11. juna 2013. godine sa albuma “2 Cool 4 School”, međutim šta bi bilo da se to nikada nije ni desilo? Poznato je da osim što gaje ogromnu ljubav prema muzici, momci nisu usredsređeni samo na jednu stvar – već vole da se posvete mnogim stvarima koje veoma vole. J-Hope je stvarno dobar plesač i nema sumnje da bi davao časove plesa na jednoj plesnoj akademiji u Južnoj Koreji, zajedno sa Jiminom koji je ljubitelj tih modernih plesova. Jin ima sjajan vokal, pa ako ne bi bio u BTS-u, sigurno bi imao velike šanse da se pridruži nekom orkestru ili bi se bavio fotografijom koja je takođe njegova strast.

Pročitajte još  Da li V iz BTS-a zapravo ima devojku?

Jin savršeno odgovara korejskoj kinematografiji, pogotovo nekoj filmskoj drami, a ne treba zaboraviti da gaji i ogromnu ljubav prema kuvanju, pa nema sumnje da bi bio i sjajan šef! RM i Suga ipak ne bi mogli da zamisle svoje živote bez muzike, tako da bi sigurno radili nešto što ih povezuje sa tim, kao što je na primer pisanje pesama. Međutim, Suga ima i naklonost prema arhitekturi i uređenju enterijera, pa bi mu sjajno odgovaralo i da organizuje čitav prostor kada su koncerti u arenama i na drugim mestima u pitanju. Najmlađi član, Jungkook bi bio deo druge grupe ili bi se bavio glumom ili atletikom, pošto nije nikakva tajna da obožava i sport!

Autor: Famoza.net
Foto: Twitter

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Priznaju grešku: BTS se izvinili zbog problematične odeće

9 thoughts on “Šta bi se desilo da BTS nikad nije debitovao?

 1. Da nikad nije debitovao, sigurna sam da niko nikad ne bi ni znao sta je k-pop
  (No hejt) ali svi moramo priznati da smo prvo culi za BTS i ''Fake love'' pa tek onda poceli upoznavati druge kpop grupe
  Takav je slucaj kod mene 🙂

 2. Napomena: V-eva strast je fotografija.
  Pretpostavljam da je tu greska u pisanju😊
  A i njega ste izostavili,tako da pretpostavljam da je to on😊

 3. Jinин е одличен во готвењето, тој готви најдобро од сите други членови и е многу попаметен од тоа што е претставено на ТВ, YouTube, Твитер итн. Тој е високообразован и има убав (ангелски) глас, штета е што не пее почесто. Тој ќе биде искрен пријател а за останатите членови, постариот брат што јас искрено би сакала да имам, ако некој е заинтересиран за нешто повеќе за Jinин (вистинското име и презиме е Ким Сеокин), треба да ја погледне оваа страница или на другите страници поздрав.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.