Dečak kome je Taylor Swift donirala novac za lečenje juče izgubio bitku sa kancerom

Taylor Swift je pre dve godine učinila divno delo kada je za lečenje sestrića svog plesača donirala novac, ali nažalost, sve do danas ništa nije moglo da pomogne da se dečak izleči.

Taylor je donirala 50.000 dolara porodici Kim Toshi Davidsona koji ju je pratio na turnejama kada je njegovom sestriću ustanovljeno da boluje od kancera, porodica je bila neizmerno zahvalna Taylor ali ponekad jednostavno ništa ne može da se učini i dečak je u svojoj trećoj godini preminuo. Vest je verovatno već došla do Taylor a ovakve stvari su izuzetno tužne i za nju, naročito jer je jako želela da Ayden ozdravi.

Kim je napisao na Instagramu srceparajuću poruku saopštivši svetu da je mali Ayden napustio svet: „Ovo mi je jedan od najtežih dana u životu, na toliko pitanja nemam odgovor, ništa od ovoga nije fer“ pisao je on. „Kancer je odneo još jednog hrabrog dečka, Ayden se više neće mučiti i sada će se odmoriti u raju… Uvek podržavajte ljude koje volite jer svako izgubljeno vreme se neće vratiti, širite ljubav“ zaključuje on očigledno slomljen i pogođen ovim gubitkom.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Nezvani gost: Još jedan čovek pokušao da provali u Taylorinu kuću na Rhode Islandu!

3 thoughts on “Dečak kome je Taylor Swift donirala novac za lečenje juče izgubio bitku sa kancerom

  1. Žao mi je 😭. Ovo je tako tužno, divno od Taylor što je donirala novac, ali nažalost nije pomoglo. 💔😿😔

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.