Nova tragedija: Ubijen mladi reper kojeg je Drake vodio na svoju turneju

Svet muzike je tokom juna izgubio dva mlada repera, a ni jul nije počeo bolje s obzirom da je nastradao talentovani Smoke Dawg, i to u pucnjavi koja se desila u inače vrlo mirnom Torontu.

Uz njega stradao je i još jedan mladić dok je devojka koja je bila sa njima samo povrđena i uspešno se oporavlja. “Smoke Daw je preminuo 30. juna. Imao je 21 godinu. Imao je mnogo fanova ne samo u Torontu već i širom sveta”, rekao je njegov predstavnik za medije. “Muzika mu je omogućila da putuje svetom i juri svoj san.”

O kakvom je talentu bilo reči najbolje govori to što ga je Drake vodi na svoju “Boy Meets World” turneju, pa je on među onima koji najviše i žale što se ovo desilo. “Ovo je strašno. Želim da mir zavlada nad našim gradom. Toliko talenta i toliko priča se nikad neće odigrati. Počivaj u miru Smoke.” Da tragedije bude veća, reper je iza sebe ostavio jednogodišnju ćerkicu, a motiv ubistva još uvek nije poznat.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Smoke Dawg

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

5 thoughts on “Nova tragedija: Ubijen mladi reper kojeg je Drake vodio na svoju turneju

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.