Cifre svedoče: Selena Gomez je učinila Coach mnogo popularnijim na društvenim mrežama!

Društvene mreže postaju sve važniji deo naših života, ali i poslova kojima se bavimo – sve je počelo da se vrti oko broja pratilaca i lajkova jer to je jedini način da neko za vas zapravo sazna. Izgleda da je Selena doprinela tome da Coach postane još slavniji nego što je bio!

Saradnja Selene i Coacha dogodila se još krajem 2016. godine, a sudeći po analizama brojki od tada je Coach dobio čak 50% više pratilaca i prosek lajkova na njihovim postovima popravio se za 81% a postovi sa Selenom su najuspešniji! Samim tim su i cene proizvoda povećane za 2% samo dan nakon što je Selena izbacila svoju Coach kolekciju.

Nije ni čudo što je uspeh Coacha ovakav jer je Sel definitivno najuticajnija korisnica Instagrama koji je trenutno vodeća društvena mreža, a broj Seleninih pratilaca ne prestaje da raste zahvaljujući njenim postovima u kojima otvoreno ističe svoje mišljenje ili deli sa svetom probleme poput transplantacije bubrega koja je najpre osvanula upravo na Instagramu.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Coach

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  A ipak je srećna: Selena Gomez ima ogroman ožiljak na nozi, ali to joj je spasilo život!

One thought on “Cifre svedoče: Selena Gomez je učinila Coach mnogo popularnijim na društvenim mrežama!

  1. Baš mi je drago! Lijepo je čuti da je neko pomagao nekoj kompaniji kako bi imalo još više uspješniji posao! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.