Ne veruje Biebsu: Selenina mama i dalje misli da je 2014. godina

Justin Bieber i Selena Gomez ne odustaju od svoje veze iako se tome i dalje žestoko protivi njena mama Mandy Teefey koja ne može da smisli Biebsa. Ipak, Selena je ubeđena da to zaista nije fer jer ona ignoriše sve pozitivne promene koje je on načinio prethodnih godina.

Kako navodi Entertainment Tonight, Selena jasno stavlja mami do znanja da i pored njenih uvreda na račun Justina ona neće odustati od njega! “Selena je odrasla osoba i doneće tu odluku sama. Ona ceni mišljenje svoje mame ali joj je sopstveno mišljenje ipak važnije”, piše ovaj magazin i dodaje da je najveći problem što Mandy priča napamet, kao da je još 2014. godina u kojoj je Justin imao brojne sukobe sa zakonom.

“Mišljenje Selenine mame o Bieberu se bazira na tome kako ga se ona seća. Mnogo toga se promenilo od tad, Selena zna da se on promenio i da je sad bolja osoba, baš kao i ona. Selenina mama ga odavno nije videla i zato ni ne zna šta se stvarno dešava. Sve njene predrasude su bazirane na prošlosti. Zato i ne čudi što ga ne voli”, zaključuje jedan izvor. Kako je Selena strašno tvrdoglavo biće, teško je za očekivati da ona popusti!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Glamurozno: Pogledajte trejler za spot pesme „Back To You“ sa novom Seleninom frizurom!

One thought on “Ne veruje Biebsu: Selenina mama i dalje misli da je 2014. godina

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.