Camila Cabello hvali Beyonce: Niko ne ističe moć jedne žene na sceni kao ona!

Camila Cabello uživa u solo radu i sada se potpuno posvetila numerama koje joj zapravo leže, ali u novim izjavama nije imala reči o nezadovoljstvu Fifth Harmonyjem već je hvalila svoju koleginicu Beyonce!

„Žene su izuzetno jake a muzika kao prikaz svega toga je savršena metoda. Nastupi, spotovi, poezija koju stvaramo svojim radom je neverovatan način da se osećamo snažno“ priča Camila. „Samo zamislite Beyonce kao vođu jedne ogromne bine – ona je pravi lider i pokazuje žensku energiju i moć, s te strane ona nema konkurenciju“ ističe ona.

Ipak, Camila pokazuje da ona nije osoba koja će hvaliti samo slavne uzore – postoje ljudi bliži njoj kojima duguje ogromnu zahvalnost. „Svakoga dana me različite žene inspirišu. To može biti fan koji mi se pohvalio da je uspeo da se oporavi od nekog problema, moja sestra, moja mama – svaka žena koja svakoga dana radi na tome da još ulepša svoj život.“

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Camila Cabello

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Naravno da se njoj sviđa: I Camila Cabello hvali novi album Shawna Mendesa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.