Marcus i Martinus: Nismo nikada bili zaljubljeni, još uvek tražimo prave osobe za nas!

Marcus i Martinus su razgovarali sa danskim medijima o njihovoj novoj pesmi „Make You Believe In Love“ i bili su iskreni kada su u pitanju njihove lične emocije!

Kada su njih dvojica upitani da li je „Make You Believe In Love“ posvećena konkretno nekoj devojci, pokušali su da izbegnu odgovor ali na kraju su priznali da pesma nije autobiografska! „Haha, zapravo, mi nismo nikada osetili ljubav u pravom smislu. Još uvek nema savršenih devojaka za nas ali tražimo ih“ priznaju oni. „Što znači da je ova pesma o svima koji veruju da je OK biti zaljubljen i jako je vesela. Naša muzika raste kako naš fandom raste.“

U svakom slučaju Marcus i Martinus nisu nigde zakasnili kada je ljubav u pitanju i premladi su da imaju ozbiljna iskustva vezana za to, ali nisu premladi da pevaju o tome i veruju u srodnu dušu! „Još uvek je nema ali saznaćete kada je bude u našim životima. Sada je važno da spremamo nove projekte koje ćete uskoro videti, kao što smo predstavili pesmu 29. septembra na rođendan našeg oca i na neki način mu je posvetili“ zaključuju oni.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Marcus And Martinus

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Kreativan projekat: Marcus i Martinus pozvani na rođendan princeze Victorie, spremili najoriginalniji poklon! (video)

9 thoughts on “Marcus i Martinus: Nismo nikada bili zaljubljeni, još uvek tražimo prave osobe za nas!

  1. Da li može da se pošalje Fan slika Marcusu i Martinusu preko e-mail? Ako može preko kog e-mail? Hvala na odgovoru….veliki pozdrav!

  2. Razumela sam da nemate devojke i okej je jer ćete kad dođe vreme za to naći svoje srodne duše. Mada sam oduvek htela da budem svama u vezi jer kada pevate osećam se kao da pevate samo meni .iako ćete naći devojke kada bude vreme za to iako to neću biti ja samo želim da vas upoznam bar jednom

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.