Selena Gomez o Coach torbi i novim projektima sa brendom: Coach predstavlja moju kreativnost i sve što sam želela da dizajniram!

Coach je brend koji jako voli Selenu Gomez – on joj je pružio mogućnost da dizajnira torbe iz svojih snova, dok je ona njima omogućila da ceo svet čuje za njih time što su osvanuli na najpraćenijem Instagram nalogu jedne megazvezde!

S obzirom da ovaj tim ima odlične odnose sa Sel, oni nastavljaju da promovišu svoje projekte zajedno – najnoviji projekat je privatan meet and greet kom se može pridružiti svako ko kupi luksuznu Selena Grace torbu vrednu čak 375 funti! Broj torbi je ograničen, ali treba uzeti u obzir da mnogi ne bi ni bili u prilici da priušte ovakvo zadovoljstvo sebi iako je nagrada ogromna!

Sel o timu Coacha i Stuartu Veversu koji joj je pomogao da dizajnira torbu ima samo reči hvale! „Pričali smo nedeljama pre nego što smo zapravo napravili nešto, i jako mi je drago zbog toga jer mi je Stuart pokazao šta je Coach zapravo i šta bi on želeo da ovaj brend postane. Uvek sam pričala u prošlosti o tome koliko je važno poštovati sebe, i zato sam u ovu torbu unela sebe i svoju kreativnost“ otkriva ona. „Takođe sam unela boju koja meni daje samopouzanje, svi imamo jednu boju bez koje ne bi trebalo da budemo nijedan dan, u mom slučaju je to crvena“ dodaje Sel.

Pročitajte još  Otac devojčice koja se ubila nakon gledanja „13 Reasons Why“: Selena Gomez je bolesna, zbog nje je moja ćerka sebi oduzela život

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Selena Gomez

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

2 thoughts on “Selena Gomez o Coach torbi i novim projektima sa brendom: Coach predstavlja moju kreativnost i sve što sam želela da dizajniram!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.