Stiže na jesen: Selena Gomez priprema novu kolekciju za Coach!

Selena Gomez ikona je mnogih modnih kuća i sada svi žele da je imaju, ali ona još uvek ne planira da napusti Coach sa kojim ima sjajnu saradnju!

Najnovija kolekcija Selene Gomez za Coach ugledaće svetlost dana ove jeseni, a ona dolazi nakon velikog uspeha Selena Grace torbe i drugih aksesoara, s tim što će ova kolekcija biti mnogo šira i posedovaće i odeću! Sel će sve stvari dizajnirati zajedno sa Stuartom Veversom s kojim je radila i ranije, a one će ponovo prikazivati Seleninu ličnost i neverovatno samopouzdanje.

„Uvek se radujem dizajniranju sa Selenom jer ona ima odlične perspektive. Želeli smo da sakupimo odlične ideje i mnogo mi je drago što ovoga puta ne pravimo samo aksesoare“ rekao je Stuart o njihovoj saradnji a Sel se takođe nadovezala – „Uzbuđena sam jer radim ponovo sa Coachom, bilo je jako zabavno praviti novu kolekciju sa Stuartom, jedva čekam da svi vidite šta smo spremili“ rekla je ona.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Selena Gomez

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Famoza music chart #151 - Glasajte za pet pesama na svaka 24 časa!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.