Ne žali bogatstvo: Cardi B nastavlja da troši ogromnu količinu novca!

Cardi B ne žali novac! Reperka u poslednje vreme troši ogromnu količinu novca na skupe stvari kao što su posebno dizajnirana odeća, nakit ili sportski automobili i kaže da uopšte ne žali što spada među najveće potrošače i živi na visokoj nozi! Stvari koje kupuje nisu samo za nju već ih kupuje i za svog muža Offseta, ostale članove porodice, ali i njene jako dobre prijatelje!

“Mrzim kada slavne ličnosti urade nešto ekstravagantno ili kupe nešto veoma luksuzno, nakon čega ljudi komentarišu na Instagramu – ‘Taj novac si mogao/la da doniraš u dobrotvorne svrhe” ili “Treba da uradiš to i to”. “To je kao da ideš i govoriš ljudima šta treba da rade sa svojim novcem,” konstatuje Cardi u novom videu koji je postavila na Instagram profilu. Ona dodaje da poreska uprava uzima 45 posto od svakog čeka i dodaje da “mora da potroši minimalo pola miliona dolara, kako bi ostvarila milion”.

“Mnogi umetnici i reperi poput mene koje znam, doslovno izdržavaju čitavu familiju, a poreska uprava to ne smatra poslom,” ističe ona. Muzičarka otkriva da su njeni računi između 250 i 300 hiljada dolara svakog meseca i da pokušava da obuzda i smanji svoju potrošnju što više može. “To nije jednostavno,” komentariše Cardi. Jedina stavka na kojoj ne daje ogromnu količinu novca je odeća za ćerku koja je još uvek beba, jer sve nabavlja u običnoj prodavnici. “Kupujete toliko odeće za bebe i stvari poznatog brenda da bi se one vrlo brzo isprljale na detetu,” ističe ona. “Moje najbolje fotografije i videi sa ćerkom izgledaju kao da je u pidžamama,” zaključuje reperka. Izgleda da će Cardi B morati malo da pripazi sa kupovinom!

Pročitajte još  Otkazala sve nastupe: Cardi B u lošem stanju nakon silnih plastičnih operacija!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Cardi B

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.