Nestvarno lepa: Tini Stoessel predstavlja singl “Ya No Me Llames”!

Sinoć oko 23 časa Tini je počastila svoj fandom u ovim mirnim danima u karantinu novom pesmom i spotom “Ya No Me Llames” (“Ne zovi me”) u duetu sa Ovy On The Drums, kolumbijskim muzičarem. Novi singl je spoj novih ritmova koje do sada nismo imali prilike da čujemo, zvuk je lagan, dok do izražaja dolazi Tinin miran glas, a kako bi se sve slagalo, tu su i prelepo okruženje i kostimi koji doprinose ovoj sjajnoj izvedbi!

Tini je za potrebe ovog spota obukla prelep roze kostim koji upotpunjuju pletenice, ali moglo bi se reći da on u potpunosti pada u drugi plan kada vidimo Tini u prelepoj venčanici! Neopisivo lepa, kao nikad do sad Tini u venčanici peva o tome kako se osetila izdano i da želi od nekada voljene osobe da je zaboravi i da je ne zove više. Ona dodaje i tako da je volela tu osobu i da se ne kaje zbog toga uopšte, kao i da je među toliko udvarača izabrala baš njega. Moramo priznati da je tekst veoma zanimljiv i da bi bilo zanimljivo da Tini otkrije šta ju je inspirisalo da napiše ovu pesmu.

Tini je takođe vrlo brzo došla do milion lajkova na novoj fotografiji koja joj je ujedno i nova profilna fotografija na društvenim mrežama, najavivši njome izlazak svog novog singla. Tini vidimo u majici životinjskog printa sa visokim konjskim repom, a da sve bude još bolje prikupila je i na hiljade komentara! Nema sumnje da je uticaj na njenu karijeru imao i veoma interesantan razgovor sa popularnim argentinskim muzičarem, koji čak nije imao pojma kolika je Tini zapravo zvezda u Argentini.

Autor: Famoza.net
Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Tini nije zaboravila veliki jubilej "Violette"!

One thought on “Nestvarno lepa: Tini Stoessel predstavlja singl “Ya No Me Llames”!

  1. Pesma je prelepa! Toliko je lagana i opustajuca! Za 12 sati je dostigla 1,8 miliona pregleda. Videcemo sta ce biti za 24 sata 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.