Mac Miller ostao bez Grammy nagrade, Ariana Grande besno reagovala!

Ariana Grande pažljivo je gledala Grammy ceremoniju, ali iako je osvojila nagradu za najbolju pop album, ona nije mogla da se obuzda kad je saznala da njen nekadašnji dečko, tragično preminuli reper Mac Miller nije osvojio apsolutno ništa! Usledile su i psovke koje su izazvale reakciju javnosti i sumnju da ona vređa Cardi B.

Naime, čim je saopšteno da je Cardi B dobitnica nagrade za najbolji rep album a ne Mac Miller, Ari je ostavila seriju u kojima je pisala “smeće”, “bukvalno s*anje”, a onda je odgovarajući jednom fanu rekla, “Još su mu pozvali i i prijatelje. Ne.” Pod tim Ari misli na to da je bilo bezveze što su Grammy producenti pozvali Macove roditelje samo da bi gledali kako on ne osvaja ništa.

Ari je posle svega morala da objašnjava da ona nije vređala Cardi B već Grammyje, pa je dodala, “Nema ovo veze sa njom. Obećavam. Izvinite”. Ari je nakon toga pobrisala silne tvitove jer je shvatila da je reagovala previše burno.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Zdravo svete! Ariana Grande se konačno vratila u javnost!

2 thoughts on “Mac Miller ostao bez Grammy nagrade, Ariana Grande besno reagovala!

  1. Pa slažem se s njom u potpunosti. Zašto bi pozvali njegove roditelje ako ne govore o njemu nego da ignoriraju. Kao da mu se žele rugati, iako to nije istina tako izgleda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.