Cardi B i Nicki Minaj nastavljaju sa uvredama, Beyonce objavila na čijoj je strani!

I Cardi B i Nicki Minaj odbile su da podnesu tužbu jedna protiv druge, ali ne zato što žele da zakopaju ratne sekire, već jer izgleda više vole da se vređaju javno nego da čitava stvar završi na sudu!

Cardi B odgovorila je na optužbe Nicki da je svoj put do vrha kupila i to porukom na Instagramu u kojoj joj poručuje, “Bez muzičke kuće, bez puštanja na radiju, potpuno nova, sad imam 200 hiljada dolara u banci i prvu turneju”, a objavila je i video sa turneje Jay Zja i Beyonce gde vidimo publiku kako peva uz njen hit “Bodak Yellow”.

Međutim, Beyonce ju je odmah poklopila – pa je tako objavila Nickinu fotku tokom svog koncerta u sredu. Sama Nicki je to jedva dočekala, pa je to prenela na svom Instagramu, valjda kao dokaz da je jasno uz koga je Bey! Ne liči li sve ovo na dečiju svađu gde šta god da se desi, obe devojke mogu da budu samo na gubitku?

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Nicki Minaj

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

3 thoughts on “Cardi B i Nicki Minaj nastavljaju sa uvredama, Beyonce objavila na čijoj je strani!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.