Candelaria Molfese: Ja sam otkačila Ruggera, nije mi potreban!

Candelaria Molfese i Ruggero Pasquarelli raskinuli su svoju gotovo decenijsku vezu, a činilo se da je ta odluka doneta zajednički. Međutim, u novom razgovoru sa medijima, ona je otkrila da je njena želja bila da postane singl i da se Ruggero tu nije mnogo pitao.

Kako prenosi Filo, Cande je pričajući sa Lizardom Ponceom rekla, “Ovaj momenat je težak, ali verujem sebi i znam da se stvari dešavaju na prilično zdrav način. Predajem se tome što dolazi… Jako sam srećna zbog svoje odluke. Pomirila sam se sa tim. Ja sam ta koja je pre svega donela odluka, mada nas je naravno bilo dvoje u ovoj priči”, kaže Cande.

Ipak, sudeći po onome što je potom rekla, deluje da se Ruggero nije mnogo pitao o svemu. “U ovom momentu, meni nije u planovima da budem mama ili da se udajem. Međutim, suviše je pojednostavljeno verovati da je to razlog zašto par raskida. Nije to bio jedini razlog, bilo je mnogo drugih stvari. Neke od njih sačuvaću za sebe. Ja želim da nastavim da se unapređujem bez partnera.”

Dakle, to što Cande ne želi decu, nije bio jedini problem, ali šta je u pitanju, možemo samo da nagađamo. Iako je večito povezivan sa Karol Sevillom, Ruggero nikad nije uhvaćen sa drugom devojkom, odnosno nema reputaciju ženskaroša. Možda ovde i nema neke velike priče osim da su jednostavno dosadili jedno drugome. U tome veliku ulogu može da igra i korona, a koja ih je naterala da non-stop budu zajedno.

Pročitajte još  Tini nije zaboravila veliki jubilej "Violette"!

Dok planove Cande ne znamo, Ruggero se narednih meseci koncentrisati na završetak svog albuma, a upravo to što je zaronio u posao će mu i pomoći da lakše preboli raskid. Interesantno, Ruggero se zbog Cande preselio u Argentinu, a i pored razlaza, čini se da mu je želja da tu ostane!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.