“Ti si najgori dečko na svetu!”: Candelaria Molfese nije oduševljena ponašanjem Ruggera Pasquarellija!

Candelarija Molfese i Ruggero Pasquarelli zajedno su još od “Violetta” dana, ali njih dvoje ne kriju da ponekad imaju sukobe. Zapravo, Cande je otišla korak dalje pa je čak objavila snimak njihove svađe na svom Instagram storyju. Ona tamo nije imala nimalo nežne reči za njega i njegovo ponašanje!

“Ljubavi moja, stigla je isporuka hrane, ne budi idiot. Ja ne želim da idem , ti si najgori dečko kojeg sam mogla izabrati”, priča Cande dok Ruggero priča kako je tek izašao ispod tuša, pa ne može da joj ispuni želju. Naravno, Cande je od svega napravila šalu pa je prokomentarisala sve rečima, “Pa eto, morala sam ja da siđem. Nadam se da ćeš barem sto da postaviš”, a on odgovara, “Da, evo me držim escajg!”

Naravno, njih dvoje jako dobro funkcionišu, a i dalje žive u Buenos Ajresu. I Ruggero i Cande veruju da će se jednom preseliti u Italiju, ali da to i nije previše bitno dokle god su zajedno i imaju vremena jedno za drugom, makar da se posvađaju!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Candelaria Molfese

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Famoza music chart #184 - Glasajte za sve pesme koje volite!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.