Addison Rae objasnila svoje brukanje na Billboard Music Awardsu!

Pre dve nedelje održan je Billboard Music Awards a TikTokerka Addison Rae našla se u centru pažnje zbog neviđenog blama. Naime, ona je dobila priliku da objavi pobednika u jednoj od kategorija, ali je ime Harryja Stylesa izgovorila i pre nego što je otvorila kovertu sa njegovim imenom!

Na taj način, milionima gledalaca razbijena je iluzija da prezenteri nagrada ne znaju ko je dobitnik, iako se oni često trude da izgledaju iznenađeno. Addison makar hrabro govori o svom propustu, pa je detaljno objasnila šta se tačno desilo, prenosi Daily Mail. Po njenim rečima, više faktora uticalo je da ona ovako pogreši.

“Bilo je malo stresno jer sam imala promenu odeće, a onda kad sam to uradila, izašla sam na scenu, a pre toga, morala sam da provežbam šta ću reći, znate?”, kaže ona. “A tamo su bile te reči, ja sam previše razmišljala šta da kažem dok sam ih čitala. Onda sam u jednom momentu pomislila kako ne znam ni gde se nalazim!”

“Odjednom shvatam da sam u velikom teatru koji je prazan, pa je sve to strašno jer pričam a nema nikog. Pritom, sve vreme znate da kamera sve snima i da se to emituje uživo”, objašnjava Addison. “Na prompteru nije čak ni pisalo da treba da otvorim kovertu, već je samo stojala poruka da proglasim pobednika. Ja sam to i uradila, uopšte mi nije palo na pamet da treba da otvorim kovertu, a što je čitava poenta. Nisam razmišljala o tome jer sam bila tako nervozna”, zaključuje ona.

Pročitajte još  Hiljade i milioni: Koliko zarađuju i ko su najplaćeniji TikTokeri?

Addison je zabeležila meteorski uspeh na TikToku, što joj je donelo slavne prijatelje, mnogo novca, pa čak i glavnu ulogu u filmu “He’s All That”. Ona često kaže da živi svoj san i ne prestaje da hvali TikTok kao platformu koja svima daje priliku da postignu nešto veliko!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Addison Rae

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.