Veza Ruggera Pasquarellija i Cande Molfese pred raspadom?!

Candelaria Molfese i Ruggero Pasquarelli često su na meti glasina, ali njihova veza je do sad izdržavala sve. Međutim, mediji tvrde kako je ovog puta situacija zaista ozbiljna, pa čak prilažu i slike koje ukazuju da nešto zaista nije u redu.

Kako piše Caras, dovoljno je pogledati storije koje dele Cande i Ruggero, a koji sugerišu da oni više ne žive zajedno. Cande tako redovno objavljuje vide i fotke gde je vidimo kako je sama ili samo u društvu svoje komšinice, Meline Lezcano. Sa druge strane, Ruggero je takođe sam, i u njegovim storijima pojavljuju se samo njegovi prijatelji. Isto tako, na osnovu slika i videa jasno je zaključiti da on više nije u kući sa svojom devojkom! Novinari su sve dobro pronjuškali pa kažu kako je Ruggero na brzinu iznajmio stan!

Par je inače baš nedavno govorio o tome kako se njih dvoje snalaze u karantinu, ali su tad izrazili nadu da se neće svađati. “Ne znam da li će to postati problem. Dobra stvar je što nam je stan veliki tako da oboje imamo svoje rutine. Ako već nešto moram da kažem, to je da Cande nema baš mnogo strpljenja, a otkrio sam i kako ona ne voli da čisti”, pričao je Ruggero. Cande mu je uzvratila rečima, “Otkrila sam da Rugge jako lepo čisti i da je posvećeniji tome nego ja. Međutim, on je isto tako veoma zahtevan kad snima muziku i ne bi pustio ni muvu da leti”.

Pročitajte još  Ruggero i Karol otkrivaju svoje omiljene pesme iz "Soy Lune" i poručuju: Zvezde mogu da budu samo skromne osobe!

Neki fanovi pojačavaju ove sumnje, navodeći da Cande nije pokazala podršku Ruggeru kad je on prošlog vikenda imao koncert. To je tad izazvalo iznenađenje, ali mnogi sad ističu da su im stvari postale jasnije posle svega! Najveći skamen spoticanja za njihovu vezu bilo je to što je Cande izjavila kako ne želi da ima decu niti da se udaje, a Ruggero bio voleo i jedno i drugo!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

3 thoughts on “Veza Ruggera Pasquarellija i Cande Molfese pred raspadom?!

  1. Daj Bože. Ta Candelaria je najiritantnije i najtoksičnije stvorenje koje sam ja ikad vidjela, Rugge zaslužuje bolje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.