Camila Cabello presrećna što su Shawn i ona nominovani za Grammy: Biću presrećna ako izgubim od njega!

Ništa u prijateljstvu Shawna Mendesa i Camile Cabello nije lažno! Sudbina je htela da se njih dvoje takmiče jedno protiv drugog za Grammy nagradu, ali po rečima Cam sasvim je jasno koliko je ona srećna što je uopšte kandidat! Kako ona ističe,  Shawnova pobeda bi je usrećila koliko i sopstveni trijumf!

Camila kaže da se uopšte nije nadala nominacija, naročito kad svi znamo koliko Grammy akademija voli da ignoriše mlade zvezde u korist izvođača koji su nepoznati široj javnosti. “Nisam htela da se nadam, pa da posle tugujem, pa nisam ni razmišljala o tome. Zato sam stvarno bila iznenađena!”, kaže ona. Camila inače ima dve nominacije, i to za živo izvođenje pesme “Havana” i najbolji vokalni pop album. 

Upravo u toj drugoj kategoriji Camila će se boriti protiv Shawna, ali ona kaže taj duel nimalo neće pokvariti njihove odnose, naprotiv. “Volim Shawna. Ako on pobedi, to je kao da sam ja pobedila”, zaključuje ona.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Camila Cabello

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Odaberite svoj poklon: Počinje Famoza giveaway!

2 thoughts on “Camila Cabello presrećna što su Shawn i ona nominovani za Grammy: Biću presrećna ako izgubim od njega!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.