Camila Cabello: Nisam htela da idem iz 5H, ostale devojke su me izbacile svojom pretnjom!

Iz svega što smo do sad znali o odlasku Camile Cabello iz Fifth Harmonyja, mogli smo samo da zaključimo da je ona napustila bend jer je želela solo karijeru. Međutim, ona je sad medijima ispričala totalno različitu priču!

Kako ona priča za The New York Times, sve je bilo u redu do momenta kad je ona 2015. snimila duet sa Shawnom Mendesom, “I Know What You Did Last Summer”. Kako Camila tvrdi, nakon toga je primetila da je druge devojke izbegavaju a nisu joj dozvoljavale ni da se uključi u pisanje tekstova za novi album! I pored toga, ona kaže da je želela da ostane ali da je samo rekla da će istovremeno raditi i na svojoj karijeri.

“Bila sam radoznala i samo sam htela da učim od ljudi koji su oko mene stvarali muziku, pisali pesme i bili tako slobodni”, objašnjava ona. “Ja sam samo to htela ali nije upalilo.” Camila kaže da je najgore bilo kad je počela da sarađuje sa Diploom, Cashmere Catom i Bennyjem Blancom jer su joj tad stigle pretnje od ostatka 5H. “Rečeno mi je da ne mogu da budem solista i članica grupe u isto vreme. Kad želite da istražujete svoju individuanost, nije u redu da vam neko kaže ne.” Interesantno, praktično sve devojke iz 5H sad imaju i solo karijere i često navode da je sasvim u redu da rade i nešto svoje ali i budu deo grupe.

Pročitajte još  Camila Cabello je tema novog izdanja Famoza Stars!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Camila Cabello

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

4 thoughts on “Camila Cabello: Nisam htela da idem iz 5H, ostale devojke su me izbacile svojom pretnjom!

  1. Kako me nasmeja, ulepsala mi je dan😆! Svi dobro znaju da je kamila sama bez pozdrava otisla i ona ih je napustila a ne one nju!

  2. Puno je bolja bez njih. Ona je bila uvjek bolja od ostalih djevojaka 5H,na to msm ima veci talenat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.