Duel Kanađana: Justin Bieber i Shawn Mendes objavili nove spotove

Justin Bieber i Shawn Mendes su daleko od neprijatelja uprkos malo “čudnoj” prošlosti njihovog odnosa zbog Hailey Baldwin koja je danas Jusova žena i uživa u bračnom životu kao nikada pre, tako da se ovo ne može nazvati duelom, ali njih dvojica su u isto vreme objavila svoje spotove, tako da će tuča za preglede biti stvarna!

Očekujemo i vaš sud koja pesma je bolja. Za početak, možemo da kažemo da su pesme skroz različite – Shawn Mendes je pošao nostalgičnim putem, snimivši letnje vibracije i laganu pop numeru sa Tainyjem, tako da će vam ova pesma savršeno leći za odlazak na more i opušten letnji dan. Justin Bieber je, opet, zaobišao letnju temu, i snimio “Don’t Go”, sa sve kontroverznim dredovima i rep momentima u pesmi, tako da je pesma veoma hip hop i moderna. Poslušajte obe i odaberite svoju stranu – više pregleda za sada ima Shawn!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Justin Bieber

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Famoza music chart #26

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.