Camila Cabello o svojoj novoj pesmi: Sve je nastalo zbog jednog stiha!

Nekad je teško objasniti kako izgleda posao muzičara, jer mnogo zavisite od inspiracije i potreban je jedinstven talenat da od ničega, ili skoro ničega napravite nešto. Najbolji primer za to je Camila Cabello i pesma “Find U Again!” koju je snimila sa DJ-om Markom Ronsonom, a za koju kaže da je nastala vođena jednim stihom.

“Imala sam ideju za pesmu pod nazivom ‘Find You Again’ još prošle godine. Došla je od stiha koji sam napisala, a koji glasi, ‘If I lost you, I know I’d never find you again,'” napisala je ona na Instagramu.

“Kad mi je Mark rekao da pravi album o raskidima, ja sam se stavila u ulogu osobe koja gubi osobu u koju je zaljubljena. Ne samo da mi je čast da radim sa Markom, već je on tako ljubazna, skromna i iskrena osoba. Hvala puno što si želeo da radiš sa mnom!”, zaključuje ona.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Camila Cabello

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Famoza music chart #210 - Glasajte za sve omiljene pesme!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.