Dan za novu muziku: Poslušajte novi singl Camile Cabello!

Petak je očigledno dan kad muzičari vole da izbacuju svoje nove numere, a ovaj je poseban, jer uz Justina Biebera i Katy Perry, novu pesmu nam predstavlja i Camila Cabello! Ovo je zapravo novi projekat čuvenog producenta i DJ-a Marka Ronsona pod nazivom “Find U Again”, ali Camila je glavna zvezda!

Ona tako peva “Walk in the late night/Looking for your eyes/Put up a fight to find you/Lose it every time,” i “Have mercy on me, please/I messed up to the third degree/This crush is kind of crushing me/I do therapy at least twice a week”, pa znamo da numera govori o tome kako ona žali za momkom kojeg je izgubila sopstvenim ponašanjem.

Mark je nedavno pričao kako je ovu pesmu čuvao godinama, čekajući da pronađe pravi glas. “Rihanna ima takav glas, ali kad sam čuo neku od Camilinih pesama, onda sam shvatio da mi je ona potrebna. Poslao sam joj poruku, objasnio o čemu se radi u pesmi, a njoj se dopao čitav koncept”, pričao je on. Da li vam se dopada?

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Camila Cabello

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Nešto se sprema: Camila i Shawn ponovo zajedno!

One thought on “Dan za novu muziku: Poslušajte novi singl Camile Cabello!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.