Ipak postoji neko? Camila Cabello sugeriše da ima dečka! (video)

Camila Cabello ima više razloga da bude srećna ovih dana jer po svemu sudeći osim novog albuma ima i novog dečka! Makar tako može da se protumači ono što je ona rekla gostujući na radio stanici Beats 1.

Upitana da li postoji neko poseban u njenom život, Camila je odgovorila, “Možda” sa osmehom na licu a čak je i priznala, “Upravo sam napisala, ‘Ne mogu da kažem tvoje ime da se ne nasmejem'”. Pevačica je po sopstvenim rečima vrlo stidljiva pa ćemo morati malo da sačekamo ne bismo li saznali o kome je reč!

Ona je govorila malo i o muzici, otkrivši kako je nastala pesma “In the Dark”. “Napisala sam je posle Grammy zabave prošle godine. Ovo je pesma koja govori o osobi sa kojom sam imala flert a bio je u pitanju poznat momak. Ja ne želim da budem sa nekim samo zato što je on poznat. Želim da upoznam pravu osobu. Savršenstvo je dosadno. Pesma dakle govori o tome, to što želim da upoznam neku osobu onakvom kakva zaista jeste”, kaže ona.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Camila Cabello

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Camila Cabello se oprostila od fandoma: To je to, odoh na prvu pauzu posle šest godina!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.