Nešto se sprema: Camila i Shawn ponovo zajedno!

Shawn Mendes i Camila Cabello oduvek su bili veoma bliski, a njihovi fanovi obožavaju momente kad su njih dvoje zajedno. Takva situacija ponovila se sad kad su oni viđeni na ručku u Los Anđelesu, što je odmah pokrenulo brojne priče, od toga da su oni zajedno pa do onih verovatnijih, a to je da nešto snimaju!

Njih dvoje često su govorili o mogućnosti da snime novi duet, ali do sad kao da nije bilo prilike za to. S obzirom da oboje trenutno spremaju nove pesme, možda će se to konačno promeniti! Njihov susret je zanimljivi kad znamo da je Shawnov aktuelni hit “If I Can’t Have You” vrlo verovatno posvećen Camili, jer on u pesmi govori o devojci koju je izgubio i za kojom još uvek pati, jer je tad mislio da nije vreme za vezu.

U međuvremenu, Camila danas objavljuje novu pesmu pod nazivom “Find U Again” koja je plod saradnje sa engleskim muzičarom Markom Ronsonom. Sem toga, ona je u studiju bila i sa Diplom, a nedavno je na svojim profilima najavila da dolazi oluja, što bi moglo da podrazumeva i novi album!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Da li je Shawn Mendes spremio svadbeni poklon za Hailey Baldwin?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.