Nešto se sprema: Camila i Shawn ponovo zajedno!

Shawn Mendes i Camila Cabello oduvek su bili veoma bliski, a njihovi fanovi obožavaju momente kad su njih dvoje zajedno. Takva situacija ponovila se sad kad su oni viđeni na ručku u Los Anđelesu, što je odmah pokrenulo brojne priče, od toga da su oni zajedno pa do onih verovatnijih, a to je da nešto snimaju!

Njih dvoje često su govorili o mogućnosti da snime novi duet, ali do sad kao da nije bilo prilike za to. S obzirom da oboje trenutno spremaju nove pesme, možda će se to konačno promeniti! Njihov susret je zanimljivi kad znamo da je Shawnov aktuelni hit “If I Can’t Have You” vrlo verovatno posvećen Camili, jer on u pesmi govori o devojci koju je izgubio i za kojom još uvek pati, jer je tad mislio da nije vreme za vezu.

U međuvremenu, Camila danas objavljuje novu pesmu pod nazivom “Find U Again” koja je plod saradnje sa engleskim muzičarom Markom Ronsonom. Sem toga, ona je u studiju bila i sa Diplom, a nedavno je na svojim profilima najavila da dolazi oluja, što bi moglo da podrazumeva i novi album!

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Neobaveštena: Nicki Minaj pojma nema ko je Shawn Mendes!

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.