Sunčicin blog: Pesme i spotovi koji su nedavno izašli!

Ćaos, ponovo. Sunčica je i tu sam sa svojim 130. po redu blogom. Evo nove liste noviteta, odnosno pesama i spotova koji su nedavno izašli. Naravno, kao i sve svoje dosadašnje blogove, i ovaj ću započeti sa nekoliko uvodnih reči a zatim prelazimo i na samu temu ovog bloga, kao i uvek.

Evo nove liste noviteta. Kao i uvek, pred vama je 15 pesama i spotova koji su nedavno izašli. Ne znam kada će ovaj blog doći na red, no kao i uvek, u trenutku kada pišem ovaj blog, sve pesme su uglavnom izašle u prethodnih nekoliko dana, eventualno koju nedelju. Nisam ih mnogo opisivala kako blog ne bi bio predugačak, niti sam ih ređala po nekom redosledu, već skroz nasumično. Bilo kako bilo, neću više dužiti sa ovim uvodnim delom već hajde da pređemo na samu temu ovog bloga.

Alesso – Time

Krećemo sa jednom jako zanimljivom pesmom (bar po mom mišljenju) koja se pojavila pre nekih nedelju i po dana i zvuči mnogo interesantno.

Sabrina Carpenter – Pushing 20

Sabrinin novi album ,,Singular: Act II” treba uskoro da se pojavi a evo jedne pesme koja će se vrlo verovatno naći na njemu kao singl.

Iggy Azalea – Sally Walker

Iggy je za ovu godinu najavila svoj novi album, a evo pesme koja će se svakako naći na njemu i koja je za kratko vreme privukla veliku pažnju.

Julia Michaels – Apple 

Evo novog visualizer-a sa Julijinog novog extended play-a ,,Inner Monologue” i to ovoga puta za pesmu ,,Apple”.

Sean Paul, J Balvin – Contra La Pared

Nastavljamo sa Latino ritmovima, a evo pesme koja je izašla pre neki dan i koju izvode J Balvin i Sean Paul.

G-Eazy, Blueface – West Coast

Pesma nešto drugačijeg ritma, koju izvode G-Eazy i Blueface a izašla je pre svega nekoliko dana.

LSD – No New Friends

Trio koji čine Sia, Diplo i Labrinth će uskoro izbaciti album, a evo jedne pesme koja će se najverovatnije naći na njemu i koja se pojavila pre par dana.

Grace VanderWaal – Hideaway

Pre neki dan je izašao animirani film ,,Wonder Park” a upravo za taj film Grace je izbacila ovu sjajnu pesmu.

MAMAMOO – GOGOBEBE

Naravno, tu su i K-Pop zvukovi, a evo najnovije pesme grupe MAMAMOO sa njihovog novog extended play-a ,,WW”.

Greeicy, Nacho – Destino

TXT – CAT&DOG

Znam da je i u prošlim novitetima bilo dosta pesama K-Pop grupe TXT ali jednostavno mislim da su im pesme super i evo još jedne koja je izašla pre par dana.

Alok, Felix Jaehn & The Vamps – All The Lies

Sledeća pesma je takođe sjajna i za nju sam skroz slučajno saznala, ali mislim da je stvarno odlična.

Post Malone – Wow (Remix) ft. RR & Tyga

Zatim, remix pesme ,,Wow” koju inače izvodi Post Malone. U svakom slučaju, i standardna i remix verzija zvuče top.

Gloria Trevi, Karol G – Hijo…

Još malo Latino ritmova. Ovoga puta je u pitanju pesma koju izvode Gloria Trevi i Karol G i koja je takođe izašla pre par dana.

Benny Blanco, Tainy, Selena Gomez, J Balvin – I Can’t Get Enough

I za završetak ovog bloga, evo spota za pesmu ,,I Can’t Get Enough” koji je izašao pre par dana i izgleda fantastično!

I to bi bilo sve što se tiče mog 130. bloga, nadam se da vam se dopao. Očekujte od mene vrlo brzo novi blog. Nadam se da vam je bilo interesantno za čitanje i da ste makar malo podstaknuti da poslušate neku od ovih pesama (ako već niste). Koji su vaši omiljeni noviteti? Naravno, to mogu biti i neki van ove liste. Napišite u komentarima. Puno pozdrava, Sunčica.

My Blog rubrika je u kojoj vam pružamo priliku da se vaši tekstovi nađu na Famozi! Može to biti vest, neki vaši saveti ili razmišljanje na neku temu. Kad napišete tekst, pošaljite nam ga na našu adresu, [email protected] a u subject/temu stavite My Blog. Vaše blogerske tekstove objavljivaćemo redom kojim nam dođu ali vodite računa da ćemo objavljivati samo one tekstove za koje smatramo da su lepo napisani i i zanimljivi. Prednost će imati oni koji budu pisali našim slovima, tj. budu koristili “šžćđ” u svojim tekstovima. Naravno, ovo je odličan način da promovišete sebe ali i da možda postanete deo naše stalne blogerske ekipe! Za više informacija, pogledajte pravila ovde

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.