To je to: Shawn Mendes i Hailey Baldwin i u Londonu pokazali da su par!

311

Hailey Baldwin nije mrzelo da iz Amerike dođe na MTV EMA a mnogi su kao njenu jedinu motivaciju videli to što je na licu mesta bio i Shawn Mendes, slavni muzičar sa kojim je mediji povezuju već neko vreme! Iako oni nisu bili zajedno na crvenom tepihu, britanski mediji tvrde da su iza scene stvari bile potpuno drugačije!

Kako navodi The Sun, njih dvoje ne samo da su bili zajedno na afterpartiju već su se ljubili pred svima jer ne smatraju da više treba da se kriju od bilo koga. “Mesto je bilo puno ali Shawn je gledao samo u Hailey. Ovo očigledno nije situacija ‘Sad i više nikad'”, priča jedan izvor.

“Stvarno izgleda kao da je ovo ozbiljna veza. Bila je to ekskluzivna žurka a Shawn i Hailey su uživali, ljubeći se sve vreme. Čak su i pozirali sa Ritom Orom. Čini se da svima pokazuju da su zajedno”, priča isti insajder. Ako ste nepoverljivi prema ovom tabloidu, priču da su njih dvoje zajedno je već ranije pokrenuo časopis People. Ovo je drugi slavni Kanađanin sa kojim je Hailey u vezi – prethodno je bila sa Justinom Bieberom ali su mediji kasnije preneli da se Jus brzo zasitio uvidevši da ona nije za njega.

Autor: Famoza.net
Foto: Snapchat

311

3 thoughts on “To je to: Shawn Mendes i Hailey Baldwin i u Londonu pokazali da su par!

  1. Iskreno da vam kazem Hailey mi se uopce ne sviđa iz mnogo razloga. Htjela bi da Shawn ima curu ali ne Hailey, nekako mi je antipaticna i bila je sa Justinom pa su brzo prekinuli i zato mislim da je iskoristila Justina, pa necu da tako i Shawna. Mislim da je ovo laz i samo da napomenem rekla sam samo svoje misljenje i imam pravo na to da nebi bilo nesporazuma.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.