Camila Cabello: Shawn i ja sarađujemo u životnim odlukama!

Camila Cabello i Shawn Mendes su trenutno najverovatnije najromantičniji mladi par Holivuda, jer njih dvoje ne samo da neprestano pričaju o svojoj ljubavi, već je svakom mogućom prilikom i pokazuju, kao kada su se ove nedelje na utakmici ljubili pred svima! Osim što su njih dvoje sarađivali na pesmi „Senorita“, Camila kaže da je njihov odnos jedna neprestana saradnja.

Upitana da li će ponovo imati muzičku saradnju sa Shawnom Mendesom, Cam je odgovorila da ta mogućnost uvek postoji! „Shawn i ja sarađujemo u životu, zašto ne bismo i u muzici?“ izjavila je ona.

Camila i Shawn se trude razne životne trenutke da provedu zajedno, što i govori o njihovoj „saradnji“, a Camila je toliko zaljubljena da sa njim radi i stvari koje inače nije želela pre, kao što je tetoviranje kom se podvrgla ove nedelje.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Camila Cabello

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Famoza music chart #200 - Glasajte za sve omiljene pesme!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.