Tini zasijala u venčanici za potrebe novog spota!

Dok provodi vreme u karantinu, prvenstveno zbog toga što je došla iz jednog od najvećih žarišta Evrope, Španije, kada je u pitanju pandemija zbog Korona virusa, Martina Stoessel u krugu svojih najbližih – mame Mariane, tate Alejandra i brata Frana danas proslavlja svoj 23. rođendan! Kako je njena mama podelila sa fandomom na Twitteru, zbog nastale situacije i bezbednosti svih, pevačica danas neće imati veliko slavlje, već u krugu svojih roditelja i brata uz ručak i rođendansku tortu, a na kraju dana možda održi još jedan livestream sa fandomom na svom Instagram profilu kao što je to bio slučaj sinoć.

Dok komunicira sa Tinistima putem društvenih mreža za vreme karantina i traži razne ideje kako bi mogla da provodi vreme kojeg trenutno ima na pretek, Tini je odlučila da naredne nedelje časti svoj fandom upravo kako bi proslavila i svoj izlazak iz karantina! Da, vreme je za novi singl koji nam je Tini pripremila i bićemo u mogućnosti da ga čujemo 25. marta, u sredu, a sudeći po promotivnim fotografijama Tini koje oduzimaju dah, videćemo i spot!

Tini će nam ovog 25. marta predstaviti “Yo No Me Llames” (“Ne zovi me”), novi duet na španskom jeziku koji je urađen u saradnji sa muzičarem iz Kolumbije – Ovyjem. Kad smo već kod Tininih singlova, njeni singlovi “Fresa” i “Quiero Volver” nedavno su prešli brojku od 100 miliona pregleda i time su postali Tinin 5. i 6. singl koji su prešli ovu lepu brojku! To je sjajan uspeh za Tini kao solo izvođača, a nema sumnje da će i njen novi singl i spot zabeležiti veliki uspeh. Dok Tini i njeni Tinisti broje dane do novog singla, Martina priča sa svojim prijateljima i dečkom Sebastianom putem video poziva, a Sebas je nedavno pričao da mu uopšte nije lako jer su Tini i on razdvojeni na ovakav način zbog novonastale situacije u svetu. Uglavnom, ostanite kod kuće, a video pozivi su još jedna ideja kako se možete čuti i na bezbedan način videti sa prijateljima!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Tini Stoessel

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Famoza music chart #112 - Glasajte za pet pesama ali samo jednom!

One thought on “Tini zasijala u venčanici za potrebe novog spota!

  1. Jejj na moj rodjendan izbacuje pjesmu😍😍😍Ja sam najbolji poklon vec dobila😍

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.