BTS tim pojašnjava: Grupa ne ide na veliku pauzu već kraći odmor!

BTS tim pojasnio je šta će se u narednom periodu dešavati sa grupom, a posle navoda da oni idu na najveću pauzu od osnivanja pre šest godina. Kako se navodi, momci su zaista dobili odmor, ali on se nikako ne može nazvati velikom pauzom koja će trajati mesecima.

“Preneto da BTS idu na veliku pauzu. Da pojasnim, BTS ide samo na mali predah, koji su zaslužili”, priča predstavnik grupe. “Želimo da svi fanovi, prijatelji i mediji znaju da se grupa raduje svom bliskom povratku na scenu i to na stadionsku turneju. Stiže još uzbudljivih BTS vesti!”

Ipak, nigde nije navedeno kad se to grupa tačno vraća, ali zna se da oni u oktobru imaju zakazane nastupe u Saudijskoj Arabiji i Seulu. Grupa je zbog najava koncerta u Saudijskoj Arabiji bila pod velikim udarom javnosti, jer u ovoj zemlji se krše ljudska prava homoseksualaca i žena.

Autor: Famoza.net 

Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  BTS je prvi k-pop bend sa nominacijom za Grammy!

2 thoughts on “BTS tim pojašnjava: Grupa ne ide na veliku pauzu već kraći odmor!

  1. Famozo meni nije bas najjasnije pisete kako se u saudijskoj arabiji krse prava homoseksualaca da li to znaci da su clanovi bts-a g? A navedeni su na nekim sajtovima cak I tipovi njihovih devojaka ja ne razumem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.